Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Marchewkowe pulpeciki"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 18
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 17
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 18
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 17
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Fasolę namocz na noc. Odcedź. Pulpety: mięso, jajko i bułkę tartą zagnieć, przypraw. Uformuj pulpeciki. Marchewki zetrzyj na tarce. Cebulę posiekaj, zeszklij na oleju.
Włóż pulpety, obsmaż. Wlej pół litra wody, dodaj fasolę, marchewkę i przyprawy. Duś godzinę. Dodaj koncentrat pomidorowy. Wymieszaj, przypraw. Posyp pokrojoną natką.Źródło: Chwila dla Ciebie