Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis kilka lat temu dostałam od koleżanki z Niemiec . Wszystkim takie szyszki zasmakowały.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 184
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 184
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Marsy , masło, mleko z kakao i cukier rozpuszczamy na małym ogniu. Do ciepłej masy ( nie gotującej) dodajemy płatki i mieszamy. Szybko łyżką masę przekładamy do foremek , papilotów na babeczki. Wstawiamy do lodówki na min. godzinkę.