Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Miodowe pączusie"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Składniki
Wymieszaj mąkę, sól, drożdże i skórkę, dodaj 2 szkl. ciepłej wody i wyrabiaj. Po chwili dodaj sok, łyżkę miodu i wyrabiaj, aż ciasto będzie jednolite i sprężyste.
Nakryj ściereczką, odstaw, by podrosło. Nakładaj łyżką na gorący olej, smaż na złoty brąz. Gorące pączki osącz na ręczniku papierowym i polej miodem.Źródło: Świat kobiety