Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe, szybkie i niedrogie
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 26
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 26
Składniki
Jajka w całości ubić z cukrem i szczyptą soli na puszystą masę.
Dodać serek homogenizowany i wymieszać na gładką masę /można dodać odrobinę cukru waniliowego lub użyć serek homogenizowany straciatela - też ciekawe pączusie wyjdą/.
Następnie do masy dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i wymieszać.
Rozgrzać olej. kłaść małą łyżeczką ciasto i piec na złoty kolor.
Ostudzone pączusie posypać cukrem pudrem.
Smacznego!