Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Morszczuk w muszlach - po 10. miesiącu"
Szybka i smaczna
Odsłon: 14868
Polecam.
Odsłon: 451
Szybka i smaczna
Odsłon: 14868
Polecam.
Odsłon: 451
Składniki
Ugotuj makaron, odcedź, przelej zimną wodą. Marchew umyj, obierz i zetrzyj na tarce jarzynowej o grubych oczkach. Filet umyj, posyp ziołami, odstaw na 20 minut. Przygotuj kilka kawałków folii aluminiowej. Na każdym ułóż porcję muszelek, startej marchewki oraz ryby. Całość polej oliwą.
Folię szczelnie zawiń, tak by powstały paczuszki. Piecz je przez 30 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180oC. Rybę w muszelkach podawaj na ciepło, posypaną natką pietruszki.Źródło: Mam dziecko