Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 19
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 69
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 232
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8949
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 19
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 69
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 232
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8949
Składniki
Owoce pokroić na mniejsze kawałki.Cytrynę sparzyć.Zetrzeć z niej skórkę. Wycisną sok.Ricottę albo twarożek wymieszać z likierem, cukrem, sokiem i skórką z cytryny.Śmietanę ubić,połączyć z serem.Masą napełnić wyłożone przezroczystą folią miseczki.Wstawić na 5-6 godzin do zamrażalnika.10 minut przed podaniem deser przełóż na talerzyki.udekorować porzeczkami i mięto.Posyp cukrem pudrem