Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobiłam na Dzień Kobiet na poczęstunek.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 34
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 34
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Składniki
Wszystkie suche składniki wymieszać. Wszystkie płynne razem ze skórką z cytryny rozmieszać rózgą lub widelcem.Suche wsypać do płynnych i również wymieszać, nie musi być idealnie wymieszane, mogą być nawet małe grudki.
Do foremek muffinkowych powlewać ciasto i posypać wierzch makiem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 185 st.C i piec ok .20-25 minut. SMACZNEGO!
Z tej proporcji ciasta wyszło mi 16 muffinek.