Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne wilgotne muffinki
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 123
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 123
Składniki
Masło i czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej; studzimy. Jajka ubijamy z cukrem i dodajemy czekoladę. Mieszamy łyżką wsypując powoli przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Ser ucieramy z jajkiem, 3 łyżkami cukru i cukrem waniliowym. papierowe papilotki umieszczamy w formie. Wykładamy polowe ciasta czekoladowego na ciasto nakładamy masę serową i na wierzch resztę ciasta.
Pieczemy w około 20-25 min w temp 160st (termoobieg). Ostudzone muffiny możemy polać roztopioną czekoladą