Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki, które smakują wyśmienicie polecam wszystkim miłośnikom tych szybkich, słodkich wypieków ;)
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
Jaja wymieszać z cukrem. Następnie dodać jogurt i stopione masło. Wymieszać. Na końcu wsypać mąkę i proszek do pieczenia. Wymieszać.
Ciasto nakładać do papilotek, do 1/2 wysokości i powciskać połówki śliwki (ja użyłam mrożonych).
Piec w nagrzanym do temp. 170 stopni piekarniku przez ok.25-30 min. Przed podaniem ostudzić i posypać cukrem pudrem. Smacznego!