Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiane przez dzieci i dorosłych. Proste i szybkie do przygotowania.
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 142
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 111
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 893
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 367
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 142
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 111
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 893
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 367
Składniki
Do jednej miski przesiać obie mąki z proszkiem do pieczenia, dodać cukier, wymieszać. W drugiej misce dokładnie wymieszać wszystkie składniki płynne ( jajka, olej, mleko i mleko kokosowe)
Rabarbar obrać, pokroić, wymieszać z cukrem waniliowym. Suche składniki połączyć z mokrymi. Wsypać borówki i rabarbar.
Wszystko razem delikatnie wymieszać. Blaszkę muffinkową wyłożyć papilotkami, napełnić ciastem do 2/3 wysokości. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec do suchego patyczka ( około 25 minut.).