Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy w zamrażarce zalegają owoce, warto je wykorzystać do smacznych muffinek ;)
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 18
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 203
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 176
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 18
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 203
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 176
Składniki
Jaja zmiksować z cukrem. Dodać mleko i stopione masło, zmiksować. Następnie dodać mąkę wymieszaną z proszkiem i sodą, całość połączyć. Na końcu dodać mrożone owoce i delikatnie wszystko wymieszać. Ciasto nakładać do papilotek do 2/3 wysokości. Wierzch posypać płatkami migdałowymi.
Piec w temp. 200 stopni przez ok. 20-25 min.