Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser, który można zrobić błyskawicznie i który smakiem może zadowolić każdego łasucha ;) Polecam!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
Jaja wymieszać z mlekiem i olejem. W drugim naczyniu wymieszać ze sobą cukier, mąkę i proszek do pieczenia. Do produktów mokrych przesypać suche i wymieszać.
Do papilotek przełożyć ciasto i powtykać plasterki truskawek. Kilka zostawić do dekoracji.
Piec w temp. 180 stopni przez ok. 25 min. Wystudzić.
Serek zmiksować z jogurtem i miodem. Szprycą ozdobić muffinki kremem, do którego włożyć po plastrze owocu. Smacznego!