Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięciutkie, wilgotne i pyszne
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88278
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88278
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Składniki
Wymieszać ze sobą wszystkie składniki oprócz kakao i bakalii. Mieszamy łyżką tylko do połączenia się składników
Z jasnego ciasta odlać niecała szklankę ciasta, do reszty dodać kakao i bakalie, wymieszać łyżką (nie używamy miksera). Bakalie dodawałam "na oko"
Do papilotek nakładać łyżka na przemian ciasto ciemnie i jasne
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 st - 20- 25 min.