Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffiny to smaczny dodatek do kawy lub herbaty
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5652
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 396
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 92
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5652
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 396
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 92
Składniki
Mąki przesiać i wymieszać z proszkiem do pieczenia.
Jajka ubić z cukrem wymieszać z olejem i mlekiem ,dodawać stopniowo suche składniki i dokładnie wymieszać.
Plastry ananasa podzielić na 4 części.
Do foremki włożyć porcję ananasa.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni.Foremkę z ananasem uzupełnić ciastem, zostawiając 1 cm od góry.
Przygotowane foremki wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec 25 min. lub do suchego patyczka.