Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepsze muffiny jakie jadłam do tej pory. mocno czekoladowe i słodkie.
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 4971
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1384
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 145
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 53
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4824
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 4971
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1384
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 145
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 53
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4824
Składniki
Mąkę wymieszać z kakao, proszkiem do pieczenia i sodą.
Czekoladę gorzką rozpuścić z masłem na małym ogniu. Mleczną i białą pokroić na małe kawałeczki i wymieszać z mąką.
Jajka ubić z cukrem. Dolać śmietanę i wystudzoną z masłem czekoladę. Połączyć z mąką, wymieszać.
Przelać masę do foremek na muffinki. Piec 25min w temp 200*C.