Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I kolejna propozycja słodkich babeczek, tym razem z dodatkiem białej czekolady :) Polecam!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1787
Składniki
Mąkę wymieszać z cukrem i proszkiem do pieczenia. Dodać skórkę z cytryny i drobno pokrojoną czekoladę.
Jaja wymieszać z mlekiem. Do suchych składników przelać mokre i ręcznie wymieszać.
Ciasto przekładać do papilotek do 3/4 wysokości i posypać płatkami migdałowymi.
Piec w 200 stopniach przez ok. 20 min. Smacznego!