Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffiny z kawałkami czekolady - pyszne i proste :)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 797
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 167
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 611
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 797
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 167
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 611
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Przygotowywać dwie miski. Do jednej wsypać suche składniki przesianą mąkę, cukier, proszek do pieczenia.Wszystko razem wymieszać. W drugiej misce wymieszać mleko z olejem i jajkami. Mokre składniki połączyć z suchymi. Na koniec dodać pokrojoną w kosteczkę czekoladę. Ciasto przełożyć do formy muffinkowej wyłożonej papilotkami. Pieczemy 20 minut w nagrzanym piekarniku do 180 stopni. Gotowe posypałam dodatkowo cukrem pudrem.