Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Czekoladę, masło, sok - rozpuścić w kąpieli wodnej. Zostawić do przestudzenia. Białka ubić na sztywno.Pod koniec ubijania dodawać powoli cukier. Do schłodzonej masy czekoladowej, wbijać stopniowo żółtka i miksować. Dodać pianę z białek i delikatnie wymieszać. Śmietankę 36% ubić na sztywno. Wymieszać z powstałą masą. Wstawić do lodówki i schłodzić. Najlepiej smakuje z kwaskowatymi owocami. Polecam.