Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to jeden z tych przepisów, które jak się zrobi to poprawiają humor. Szybkość i łatwość stanowią dodatkowy atut tego deseru. W moim przypadku sprawdza się idealnie na chandrę i zły dzień.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 66
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 66
Składniki
Rozdzielamy żółtka od białek. Czekoladę roztapiamy w kąpieli wodnej wraz z masłem i studzimy. Do przestudzonej czekolady dodajemy żółtka. Szybko mieszamy. Ubijamy pianę z białek. Dodajemy do masy czekoladowej. Przelewamy do pucharków. Wstawiamy do lodówki na 2 godziny.