Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mus owocowy pod śmietaną"
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 157
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 275
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1061
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 25
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1503
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 157
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 275
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1061
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 25
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1503
Składniki
Owoce leśne rozmroź (ale powinny pozostać lekko zimne). Banany obierz, pokrój na plasterki. Włóż do miski, zmiksuj. Wsyp owoce leśne, dokładnie zmiksuj lub utrzyj.
Śmietanę kremówkę ubij na sztywno (ew. z niewielką ilością cukru pudru). Czekoladę zetrzyj na tarce o drobnych oczkach. Musem owocowym napełnij szklanki, udekoruj bitą śmietaną i posyp czekoladą.
Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,60 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie