Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
genialny smak, delikatny mus rozpływający się w ustach
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Składniki
Białą czekoladę należy rozpuścić w kąpieli wodnej i lekko przestudzić. Aquafabę należy ubijać z solą ok. 10 min. do uzyskania sztywnej, białej piany. Dodać cukier puder po łyżce, cały czas miksując do rozpuszczenia cukru.
Do przestudzonej czekolady dodać 3 łyżki ubitej piany i delikatnie wymieszać szpatułką.
Następnie całość przełożyć do pozostałej piany i wszystko delikatnie wymieszać tak aby piana nie opadła. Gotowy mus przełożyc do miseczek, kieliszków lub słoiczków i schłodzić kilka godzin w lodówce.
Podawać z ulubionym musem. Smacznego :-)