Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Musli z owocami"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Orzechy włoskie i laskowe posiekaj i razem z płatkami owsianymi lekko upraż na suchej patelni.
Brzoskwinie lub morele osącz z zalewy, a następnie pokrój je na małe ćwiartki. Przetnij i wyłuskaj laskę wanilii.
Mleko zagotuj z wanilią, odstaw. Mocno ciepłe dopraw płynnym miodem. Nalej do miseczek, wsyp płatki i orzechy.
Każdą porcję ubierz jogurtem i pokrojonymi owocami, posyp posiekanymi pistacjami i udekoruj listkami melisy.Źródło: Świat kobiety