Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Nadziewane ogórki"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 113
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 116
Polecam.
Odsłon: 189
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 113
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 116
Polecam.
Odsłon: 189
Składniki
Ogórki obierz, pokrój na kawałki o długości ok. 6 cm. Środek każdego kawałka wydrąż. Jajka posiekaj i połącz z pokrojoną w kostkę szynką i koperkiem.
Dodaj śmietanę i dokładnie wymieszaj. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wydrążone ogórki napełnij sałatką i posyp słonecznikiem. Możesz je ozdobić pokrojonym szczypiorkiem.Źródło: Na żywo