Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i puszyste
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 869
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 359
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 869
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 359
Składniki
żółtko jak utrzeć z rozpuszczonym letnim tłuszczem nie gorącym. dodać kefir i wymieszać
Mąkę ryżową, odżywkę białkową i sodę wymieszać razem. Dodać utarte żółtka i wymieszać na aksamitną masę. dodać wody jeżeli za gęste lub mleka.
Do białek jak dodać sok z cytryny lub ocet jabłkowy i ubić na sztywną pianę. Następnie delikatnie partiami mieszać białkową pianę z ubitym żółtkiem
Piec na rozgrzanej patelni po obu stronach. Rozmiar naleśników według upodobania.