Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Naleśniki:
wlewamy do naczynia szklankę mleka oraz szklankę wody mineralnej
wrzucamy do tego jajko
solimy i dodajemy trochę cukru waniliowego
miksujemy to wszystko dodając mąkę. Konsystencja ma być w miarę rzadka żeby łatwo się rozprowadzała na patelni. I smażymy
Ser:
do sera wrzucamy żółtko, trochę cukru waniliowego i cukru zwykłego do smaku. Dokładnie wszystko mieszamy.
Gdy naleśniki będą już usmażone smarujemy serem białym i składamy w trójkąt. Samcznego