Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i niepowtarzalny smak, a tak prosty w przygotowaniu.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Składniki
Margarynę, cukier, cukier waniliowy, kakao i wodę włożyć do rondelka, zagotować i odstawić na 5 minut.
Dodać 3 szklanki mleka w proszku na przemian z 3 paczkami herbatników.
Wlać do blachy wyłożonej folią aluminiową i wstawić do lodówki do zastygnięcia. Smacznego!