Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe całuski są najlepsze.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 256
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 256
Składniki
Sposób przygotowania 1.Amoniak i krople rozpuścić w wodzie, następnie dodać do sypkich produktów. 2.Odstawić na 3 godziny do lodówki, po czym formować kuleczki wielkości orzecha włoskiego. 3.Całuski układać na blasze posypanej mąką i piec krótko (ok. 20 minut) w rozgrzanym piekarniku w temp. Ok. 220-240 stopni.