Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ogórki faszerowane brukselką"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2140
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 978
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 220
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20992
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2140
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 978
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 220
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20992
Składniki
Jabłka obierz, zetrzyj na tarce i skrop sokiem z cytryny.
Jogurt wymieszaj z posiekaną natką, dopraw do smaku solą i pieprzem.
Brukselkę ugotuj w osolonej wodzie, odcedź, przekrój na pół i ostudź.
Jabłka, ser i brukselkę wymieszaj z połową sosu. Umieść w wydrążonych połówkach ogórków. Polej resztą sosu.
Czas: 40 min. 1 porcja = 180 kcal.Źródło: Kurier TV