Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo stary przepis na smaczny i tani deserek.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9429
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 229
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 510
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9429
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 229
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 510
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składniki połączyć, zagotować do ukazania się pęcherzyków, następnie zdjąć z ognia i wsypać płatki owsiane, dodać aromat migdałowy i arakowy. Wymieszać szybko, lekko przestudzić i lepić rękami kuleczki. Ułożyć na pergaminie, schłodzić w lodówce i podawać jako deser.