Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste a przede wszystkim pyszne muffinki. Połączenie jabłka i masła orzechowego daje nam niezwykły smak. Polecam.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 144
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 179
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 935
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 144
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 179
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 935
Składniki
1. Suche składniki mieszamy w misce. 2. Mokre składniki i masło orzechowe mieszamy trzepaczką w osobnej misce. 3. Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę. 4. Mokre i suche składniki mieszamy ze sobą za pomocą łyżki. Dodajemy jabłka i ponownie mieszamy. 5. Ciasto nakładamy do formy do pieczenia muffinek wcześniej wyłożonej papilotkami. 6. Pieczemy około 25 minut w temperaturze 180 stopni.