Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej babci. Smak który pamiętam z dzieciństwa.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 489
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24480
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 489
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24480
Składniki
Twaróg dokładnie rozgnieść widelcem w misce, dodać resztę składników, wymieszać i wykładać małe porcje ciasta (w moim wypadku pół łyżki stołowej) na rozgrzany tłuszcz. Smażyć na złoty kolor. Po wystygnięciu posypać cukrem pudrem.