Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis idealny dla osób zabieganych i zapracowanych.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 251
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 73
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 79
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 251
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 73
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 79
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać przy pomocy miksera. Najszybciej jest nakładać ciasto łyżeczką wprost zrzucając jej zawartość na gorący głęboki olej, ale pączuszki tak usmażone mają nieregularny kształt. Nie każdemu przypadną one do gustu. Dlatego ja porcję ciasta z łyżeczki przed wrzuceniem do oleju obtaczałam delikatnie w mące formując z niej kulkę, co zajęło trochę więcej czasu, ale efekt był zadowalający. Pączuszki smażymy na średnim ogniu do zbrązowienia, a po ostudzeniu dekorujemy cukrem pudrem.