Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Papryka faszerowana wołowiną"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
Mięso mielone przesmaż na rozgrzanym oleju. Dopraw solą oraz pieprzem i wymieszaj z posiekaną natką pietruszki.
Paprykę przekrój wzdłuż na pół, wytnij gniazda nasienne, po czym nafaszeruj ją mięsem.
Możesz podawać danie na zimno lub zapiec je w piekarniku rozgrzanym do 200°C.Źródło: Kurier TV