Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Papryka mexicana"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 576
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 124
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 130
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 99
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22694
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 576
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 124
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 130
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 99
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22694
Składniki
Paprykę umyj, przetnij na pół i wydrąż gniazda nasienne. Posiekaną cebulę zeszklij na oleju razem z pieczarkami. Dopraw solą, pieprzem i wymieszaj z ziołami oraz papryką w proszku.
Pęczak przepłucz i przelej na sicie. Ugotuj według instrukcji na opakowaniu. Następnie połącz go z usmażonymi składnikami, fasolą oraz posiekaną natką pietruszki.
Nadziej farszem paprykę, a wierzch posyp serem.
Wstaw potrawę do piekarnika rozgrzanego do 200 C i piecz 15 minut. Udekoruj natką.
45 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 350Źródło: Super TV