Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Papryka z bryndzą"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 474
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24422
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 474
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24422
Składniki
Bryndzę utrzeć na jednolitą masę z masłem, twarogiem, solą i bazylią.
Papryki umyć, ściąć wierzchy, starannie usunąć gniazda nasienne. Nadziać przygotowanym farszem, wstawić na godzinę lub dwie do lodówki.
Papryki pokroić na cienkie plastry. Układać kolorami na przemian na okrągłym talerzu. Każdą porcję posypać posiekaną zieleniną. Podawać z chlebem razowym lub świeżymi tostami z masłem.Źródło: Twoje Imperium