Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 29
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 27
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 29
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 27
Składniki
Kostkę sojową zagotuj przez 5 minut w osolonym wrzątku i odcedź. Na rozgrzanym oleju zeszklij cebulę i czosnek, dodaj papryki i oprósz ziołami. Chwilę podsmaż i zalej przecierem pomidorowym.
Oddzielnie przesmaż ugotowaną kostkę sojową i dodaj do reszty warzyw. Dopraw solą, pieprzem i papryką, gotuj przez 10 minut. Podawaj z pieczywem.Źródło: Na żywo