Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pascha z migdałami"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2128
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 973
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 210
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2128
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 973
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 210
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Składniki
Żółtka wbij do kubka, utrzyj z cukrem pudrem i waniliowym. Połącz ze śmietaną. Wstaw naczynie do rondla z wrzątkiem, masę wymieszaj.
Połącz ją z twarogiem i pozostałymi składnikami.
Przełóż paschę do wysokich szklanek i wstaw ją na noc do lodówki. Następnego dnia udekoruj według uznania.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 220. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax