Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pascha z owocami"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 36
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5349
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 401
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 81
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 36
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5349
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 401
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 81
Składniki
Galaretkę rozpuść w ciepłej wodzie, wystudź, wstaw do zamrażalnika na 30 minut. Żelatynę wymieszaj z 1/2 szklanki gorącej wody, lekko wystudź. Twaróg zmiksuj ze śmietaną, cukrem, stopniowo dodając żelatynę.
Foremki napełnij masą, wyłóż owocami, zalej tężejącą galaretką. Schładzaj w lodówce minimum godzinę.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień