Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 219
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 514
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14412
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 219
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 514
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14412
Składniki
ZAGOTOWAć KOMPOT ROZPUśCIć W NIM GALARETKI OSTUDZIć. BIAłKA UBIć Z 4 łYżKAMI CUKRU I DODAć TężęJąCE GALARETKI ODSTAWIć DO LODóWKI NA 2 GODZINYI ROBI SIę BARDZO SZYBKO /NIE LICZąC CZASU NA STężENIE GALARETKI/ SMACZNEGO