Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne złociste banany pieczone w miodzie.
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 183
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5297
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 183
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5297
Składniki
Banany pokroić w plasterki i posypać niewielką ilością cynamonu.
Na patelnię nalać odrobinę oleju i rozsmarować ręcznikiem papierowym. Następnie poukładać na niej banany i polać je modem.
Smażyć na niedużym ogniu do momentu kiedy banany nie nabiorą złocistego koloru.