Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pełna witamin owocowa przekąska. Bardzo prosty przepis bez cukru, bez laktozy, bez glutenu. Jedz zdrowo i smacznie. Grejpfrut ma wiele prozdrowotnych właściwości. Przygotuj ten prosty przepis i przekonaj się sam. Więcej zdrowych posiłków znajdziesz na naszym kanale.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 23
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 23
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Składniki
Wyszorowane i sparzone grejpfruty przecinamy na pół. Miąższ nacinamy na krzyż.
W rondelku rozpuszczamy masło z ksylitolem/erytrytolem. Doprawiamy szczyptą cynamonu.
Owoce układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Polewamy roztopionym masłem i pieczemy przez 15-20 minut w 200 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!