Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozpływające się w ustach jabłuszko:) smakuje i dorosłym i dzieciakom :)
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 126
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 126
Składniki
jabłka umyć. przekroić na połówki, usunąć pestki tak aby powstał dołek mniej więcej na środku.
krówki podgrzewać z mlekiem na lekkim ogniu mieszając do rozpuszczenia. przygotowaną masę wlać do naszych jabłuszek. Ułożyć jabłka na blasze wyłożonej papierem śniadaniowym i piec w piekarniku w ok. 180 stopniach aż jabłka zmiękną. Gotowe.