Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pierogi na maślance z kapustą"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 26
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 26
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 79
Składniki
Ciasto: do mąki stopniowo wlewaj maślankę, zagniatając ciasto, oprósz solą. Odstaw na 15 min.
Farsz: kapustę opłucz, ugotuj. Odciśnij, posiekaj. Grzyby rozmroź, posiekaj, przesmaż na oleju. Cebule posiekaj, zeszklij na oleju.
farszu wymieszaj, przypraw. Ciasto cienko rozwałkuj, wykrój krążki. Ułóż farsz, zlep. Ugotuj pierogi.
Przepis przysłała Agnieszka Grundkowska z Dzierżoniowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie