Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pierś indycza z warzywnym farszem"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 253
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 80
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 253
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 80
Składniki
Ugotuj kaszę. Włoszczyznę podduś na 2 łyżkach oleju. Przestudź, wymieszaj z posiekanymi owocami, kaszą, jajkiem.
Mięso przetnij na duży płat. Obficie posyp solą i pieprzem. Rozsmaruj farsz, zwiń roladę. Posmaruj resztą oleju, włóż do brytfanki. Piecz 60-70 minut w 200 st. C. Podziel na porcje.
RADA: Natrzyj mięso czosnkiem, będzie bardziej kruche.Źródło: Olivia