Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deserek dla naszych maluszkow. Podajemy od 1 roku zycia :)
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 41
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 41
Składniki
Odzielic zoltko od bialka. Zoltko utrzec z cukrem na gladka mase, dodac ryz. Bialko ubic z odrobina soli na sztywna piane, dodac do ryzu i delikatnie wymieszac razem z cukrem waniliowym. Na rozgrzanym masle usmazyc niewielkie placuszki, z obu stron na zloty kolor. Osaczyc z tluszczu na papierowym reczniku. Podawac z czastkami mandarynek, obranych ze skorek.