Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pomidory faszerowane szpinakiem"
Polecam.
Odsłon: 155
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 46
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 494
Polecam.
Odsłon: 155
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 46
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 494
Składniki
Z pomidorów wydrąż środki, tak, żeby nadawały się do nafaszerowania.
Liście szpinaku umyj, przebierz i zblanszuj.
Posiekaj, dodaj sól, pieprz i startą gałkę muszkatołową. Podsmaż na patelni, dołóż śmietanę, fetę, posiekane ząbki czosnku i całość dokładnie wymieszaj.
Odstaw masę do przestygnięcia. Wbij 2 jajka i po nownie wymieszaj.
Nafaszeruj pomidory szpinakiem i wstaw do gorącego piekarnika na 20 min.
<strong>Przepis nadesłała: Barbara Krystosik</strong>Źródło: Kurier TV