Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pomidory ze szpinakiem"
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1048
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1311
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12789
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1048
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1311
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12789
Składniki
Z pomidorów zetnij kapelusze i wydrąż miąższ. Środek dopraw solą.
Pieczarki potnij w drobną kostkę i zeszklij na oliwie razem ze szpinakiem i posiekanym czosnkiem.
Ostudzony farsz wymieszaj z przyprawami i jajkiem. Nałóż go do pomidorów z mozzarellą i zapiecz.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 190
Małgorzata Kwiatkowska z KrapkowicŹródło: Super TV