Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowsza wersja słodyczy. Niebiańsko słodkie, mięciutkie i wilgotne pralinki, które z łatwością przygotujesz w domu.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 32
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1980
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 32
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1980
Składniki
W misce mieszamy masło orzechowe z miodem i mąką kokosową na jednolitą masę.
Następnie formujemy nieduże kuleczki, układamy na talerzu i wstawiamy do lodówki na ok 30 min.
W tym czasie rozpuszczamy czekoladę w kąpieli wodnej.
Schłodzone pralinki wyjmujemy z lodówki i obtaczamy w czekoladzie. Ponownie wstawiamy do lodówki do stężenia. Przechowujemy w lodówce.