Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega szybki i smaczny serniczek .Tylko 190kcal w kawałku.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Wszystkie składniki oprócz pierników mieszamy. Nie mieliłam twarogu ,bo lubię czasem jak jest taki wyczuwalny ser ,odrazu konsystencja inna .Polecam spróbować. Jeśli ktoś nie lubi ,można zblendowac .przekładamy mase do tortownicy bądź innej formy i kruszymy Pierniki nastepnie delikatnie je zanurzamy pod masa . Pieczemy w piekarniku gora /dol 170 stopni około 40 do 50 min studzimy w piekarniku przy otwartych drzwiczkach .