Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Przepis na domowe masło orzechowe"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Można je przechowywać do miesiąca w lodówce. Przepis przysłała Justyna Golarz z Dąbrowy k. Chełma
Orzeszki ziemne wsyp na suchą rozgrzaną patelnię, dodaj szczyptę soli. Upraż na złoty kolor. Ostudź.
Orzeszki miksuj z łyżką miodu 10 min, aż zaczną wydzielać olej. Dodaj łyżkę miodu, miksuj 5 min. Dodaj resztę miodu, zmiksuj na gęstą masę.
Czas przygotowania 30 min. Ilość porcji 4. Cena za porcję 1 złŹródło: Chwila dla Ciebie